Employer Description

Hur man spelar poker för nybörjare?

Vissa versioner har sammanfogade regler eller branta inlärningskurvor. Med så många pokervarianter där ute, https://poker-plans.com/ kan det vara skrämmande för nybörjare att veta var man ska börja. Men den goda nyheten är att flera pokerspel passar perfekt för nya spelare med enkelt spel som är en bris att plocka upp. Hur man utvecklar en strategi (vilken metod är bättre?). Problemet är att böcker bara kan ta dig så långt. För resten måste du göra det själv. Så frågan är inte vad som är det enklaste spelet att lära sig, men vilket sätt är bättre?

Många bra pokerspelare under de senaste åren har läst samma bok och utvecklat liknande strategier. Naturligtvis inte bara någon bok, men en som lär dig mer än bara poker strategi. De som lär dig hur man spelar, men mycket viktigare, de lär dig om att förstå dina motståndare och hur du kan slå dem. Om du spelar i ett spel i mindre än 2 timmar kommer du att vara ganska förlorad om du bara läser en bok eller tittar på en inspelning av spelet.

Till exempel har John Perry en av de bästa pokerböckerna där ute: The Psychology of Poker som talar om att förstå varje spelares psykologi och hur man slår dem. Läs Handicapping Bible av Ed Miller. 1) genom att läsa en bok och / eller titta på en live videoinspelning av ett pågående spel. Därför måste du studera det från det ögonblick du börjar spela. Det finns i princip två sätt att lära sig ett pokerspel. 2) Lär dig genom att läsa en bok eller titta på en live videoinspelning.

Han visar dig de enklaste, mest effektiva sätten att bestämma den bästa starthanden att spela från en position baserat på din förståelse för motståndaren och de kort du har delat ut. Varje hand av poker sänds live online som det sker. Du är fri att använda den till alla dina spel. Spelet sänds i liknande format. En kamera fångar bordet hela tiden. 3) Välj spelet upp online. Fördelen med att spela online-webbplatser som Party Poker, Full Tilt Poker och Absolute Poker är att de har en videoströmningsfunktion.

Tänk bara på att du förmodligen kommer att gå igenom hela listan över online poker spel som finns tillgängliga vid någon tidpunkt. Kom bara ihåg att de billigaste spelen kommer att kosta dig ingenting i riktiga pengar. Så, om du verkligen vill lära dig att spela poker online, gå för det. Med andra ord har du omedelbar tillgång till informationen och du kan lära dig det nästan lika snabbt som du spelar.